Palvelut

WordPress -nettisivut
Mailchimp -uutiskirje
Some mainonta, pikselit, päivitykset (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter)
Google Analytics / Tag Manager
SEO / hakukoneoptimointi / analyysit

Työnäytteitä

Alla muutamia viimeisempiä freelancer-töitäni. Ota yhteyttä, niin kerron lisää projekteista, joissa olen ollut mukana "palkkatyöläisenä".

Sivusiili

Sivusiili on vuonna 2018 perustettu toiminimi, jonka tavoitteena on tehdä hyviä ja toimivia WordPress-nettisivuja. Olen suunnitellut ja toteuttanut nettisivuja noin 20 vuotta harrastuspohjalta ja WordPressiä olen käyttänyt sivujen rakentamiseen vuodesta 2009 lähtien. Toteutan sivut Divi-teemaa käyttäen.

Haluan, että tekemilläni sivuilla on konkreettinen tavoite, joka on mietitty yhdessä asiakkaan kanssa. Yleisenä nettisivujen tavoitteena on ohjata sivustolla vieraileva käyttäjä tekemään haluttuja toimia, esimerkiksi tekemään tilaus. Tätä käyttäytymistä ohjataan ennalta määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Myynnin tukena suosittelen käyttämään esimerkiksi Mailchimp -uutiskirjettä ja/tai pikselin avulla kohdennettua sosiaalisen median mainontaa.

Kokemukseni yritysmaailmasta auttaa varmasti hahmottamaan, mitä esim. liiketoiminnalliset tavoitteet voivat nettisivujen osalta olla. Tavoitteisiin liittyy oleellisesti näkyvyys, eli hakukoneoptimointi ja sisällöntuotto on merkittävässä osassa jo sivuston suunnitteluvaiheessa. Haluan tarjota asiakkailleni hyvännäköisiä ja toimintavarmoja sivuja, joiden helppo käytettävyys palvelee sekä sivuston ylläpitäjiä että loppukäyttäjiä.

Pääkohderyhmäni ovat pienet yritykset, yrittäjät, bändit/artistit sekä yksityishenkilöt. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan olisinko minä juuri oikea henkilö suunnittelemaan ja tekemään nettisivusi.

Ilkka Immonen - Sivusiili WordPress nettisivut

Ilkka Immonen

Puhelin:
050 3286124

Email:
ilkka@sivusiili.fi

Y-tunnus:
1809643-45

Toimipaikka:
Oulu

WordPress-nettisivut

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.
Sen käyttö on helppoa ja turvallista.

Tiesitkö, että 30% koko internetin verkkosivuista on tehty WordPressillä?
(lähde 3/2018: https://w3techs.com/)

Ota yhteyttä

Tavoitat minut puhelimella
050 3286124

Sähköpostilla
ilkka@sivusiili.fi

tai alla olevalla lomakkeella
Lomakkeen täyttämällä hyväksyt tietosuojakäytäntöni

15 + 8 =